Telefon 46 35 03 10

Telefonkonsultation hverdage mellem 08.00 og 09.00 ved lægerne
Lægerne besvarer telefonen mellem 08.00 og 09.00 og tager stilling til akutte sygdomstilfælde, vejleder om fortsat behandling, vurderer behov for sygebesøg, giver svar på undersøgelser og fører andre korte samtaler.

Undgå venligst tidsbestilling og fornyelse af recepter i denne periode – det blokerer vore telefonlinjer.

Telefonkonsultation hverdage mellem mellem 09.00 og 12.00 ved sekretær
Mellem klokken 09.00 og 12.00 er vores lægesekretær parat til at forny recepter og reservere tider til konsultationer, børneundersøgelser, graviditets-undersøgelser, udfærdigelse af attester mm.

Dog kan der ikke fornyes sove-  eller beroligende medicin, som kræver fremmøde/personlig kontakt til lægen

Vi beder dig venligst benytte disse ringe tider, men det skal understreges, at ved akut opstået sygdom som ikke kan vente, kan man ringe til os hele dagen.

Vi bestræber os for at overholde tiderne, men kan blive forsinkede på grund af akutte sygdoms-tilfælde eller sygebesøg.
Hvis du ikke kan overholde den aftalte tid, beder vi om afbud så tidligt som muligt, for at andre kan få glæde af tiden. Ved udeblivelse til private attester kan man blive opkrævet et gebyr.
Vi kan ikke love, at du kan få tid samme dag, men normalt kan der gives en tid indenfor 5 hverdage. Ved akut sygdom eller ved tilstande, som du ikke mener kan vente, er det bedst at ringe mellem klokken 08.00 og 09.00, eller tidligst muligt derefter. hvorefter vi tager stilling til, om du skal have en akut tid samme dag eller eventuelt et sygebesøg.